Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam
MOBILNA APLIKACIJA - SUPERHEALTHY
(P)ostanite SUPERHEALTHY!
 
Ste se kdaj spraševali čemu tak pomp okoli določenih superživil? Čemu so sploh namenjena in kako vam lahko pomagajo izboljšati počutje?
 
Odkrili smo aplikacijo SUPERHEALTHY, ki vam bo lahko v veliko pomoč pri nadgrajevanju vašega znanja o superživilih oz. naravnih pripravkih, blagodejnih za človekov organizem.
 
Gre za pravo malo enciklopedijo, v kateri vas trenutno čaka 88 podrobnih opisov znanih in tudi malo manj znanih superživil. Poleg splošnih informacij kot so npr. vsebnost vitaminov, mineralov, maščobnih kislin ter drugih esencialnih snovi, boste v bazi, ki se iz dneva v dan dopolnjuje, deležni natančnih informacij o izvoru superživil, o njihovih učinkih na telo, o potencialnih načinih uporabe,
skrite pa vam ne bodo ostale niti številne zanimivosti posameznih superživil.
 
Vse zdravstvene trditve, ki jih boste zasledili v aplikaciji, so potrjene s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA), zato informacijam v aplikaciji SUPERHEALTHY lahko popolnoma zaupate, saj temeljijo na preverjenih znanstvenih raziskavah. EFSA je nastala z namenom varovanja potrošnikov in stremi k povrnitvi in ohranjanju zaupanja evropskih državljanov v preskrbo z varnimi živili. Zagotavlja neodvisne znanstvene nasvete, ki neposredno ali posredno vplivajo na varnost hrane.
 
SUPERHEALTHY ni le baza informacij o superživilih, temveč vključuje funkcijo, ki vam glede na vaše zdravstvene težave, priporoča tudi tudi najbolj ustrezne produkte iz celotnega sveta. Omogoča vam, da lahko postanete pravi izvedenec na področju naravnega zdravilstva in preventivno poskrbite za lastno zdravje in zdravje svojih bližnjih.
 
Zakaj čakati? Prenesite si mobilno aplikacijo Superhealthy na vaš pametni telefon: