Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam
KI ENERGIJSKA VADBA

KI je univerzalna energija, ki nam omogoča, da v polni meri razvijemo potencial, ki ga imamo. Dejstvo pa je, da je to možno samo takrat, ko delujemo v skladu z univerzalnimi vrednotami: iskrenostjo, dobroto in toleranco.

Energijska vadba

Kako jo razviti?

1. Karakter:

V kolikor delujemo v življenju v skladu z univerzalnimi vrednotami kot so iskrenost, dobrota in toleranca, nam vadba KI vaj, KI dihanja in Ki zvoka pomaga, da razvijemo KI energijo. Kajti ravno naš karakter je ključ pri razvoju KI energije, na katerega pa žal pozablja večina ljudi.

2. Vadba:

KI vaje: 

Vaje, ki omogočajo ustvarjanje in ohranjanje vitalnosti organizma.

KI dihanje:
Znanje pravilnega dihanja nam omogoča umiriti um in spraviti telo v notranje stabilno in mirno stanje.

KI zvok:
Z lastnim glasom se naučimo ustvariti vibracijo, ki uravnoteži celotni organizem. Vsi samoglasniki A, E, I, O in U ter soglasnik M s posebno kombinacijo gibanja rok omogočajo ustvariti zelo močno skladno in stabilno stanje v organizmu. Ključno pa je, da vibracija prihaja iz trebuha in ne iz grla.

Energijska vadba, ki smo jo pripravili za vas, združuje starodavna znanja o zdravju, vitalnosti in gibljivosti. Temelji na umetnosti gibanja, ki so jo razvili azijski modreci pred več kot 4000 leti, in teži k poenotenju uma in telesa.

Ker je vadba zasnovana tako, da se vse mišične skupine obremenjujejo postopoma, za vaje pa nista potrebna ne fizična moč ali vzdržljivost, je primerna tudi za starejše. Temelji namreč na veščini in harmoniji gibanja ter ne na fizični moči. Redna vadba na ta način omogoča fizični in psihični razvoj celotnega organizma.

Pozitivni učinki KI energijske vadbe:

bolj pozitiven odnos do samega sebe in okolice,
boljša samopodoba,
izboljšana mentalna jasnost in koncentracija,
izboljšana čustvena stabilnost,
povečana gibljivost in vitalnost,
...odkritje in razvoj lastnih potencialov ter talentov, za katere se vam sploh sanjalo ni, da jih imate

Vadba se izvaja v Škofji Loki, Ljubljani ali Kranju. Vodi jo mojster veščine Aikida Peter Babarović, ki se z KI energijsko vadbo ukvarja že več kot 18 let.

Na vadbo se je potrebno predhodno naročiti. Za naročila pokličite na telefonsko številko 04/ 777 0 444 ali pa nam pošljite elektronsko pošto na naslov info@ekoloska-trgovina.si.

Investicija za 60 minutni indivIDualni KI energijski trening, za člane ekološke trgovine, znaša 54 EUR.