Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam
NAŠE POSLANSTVO IN VIZIJA

POSLANSTVO

Narava je človeku dala vse, kar potrebuje za srečno in izpolnjeno življenje. V kolikor jo z ljubeznijo obdelujemo in upoštevamo njene zakonitosti, je lahko naše življenje na tem planetu zelo lepo. To je nekaj, v kar verjamemo z vsem srcem in to zavest širimo naprej.

Naše poslanstvo je ohranjanje zdravja s pomočjo kvalitetnih ekoloških izdelkov.

Prizadevamo si za pravične in prijazne cene in naše poslanstvo ne sloni na cenenih proizvodih in slabi kvaliteti temveč na kvaliteti, ki ji lahko zaupate!

Ko kupite blagovno znamko SCHINDELES MINERALIEN, HANOJU, SHEALIFE ali katerikoli izdelek iz naše ekološke trgovine ste lahko prepričani, da ste kupili vrhunsko kvaliteto, katera bo v vaš organizem vnesla samo najboljše in najbolj kakovostne surovine.

VIZIJA

Naša vizija je raziskovati naravne zakonitosti in ljudem ponuditi najbolj kvalitetne proizvode in storitve, z namenom lepšega življenja na našem planetu Zemlja.

 

Ko so Dalai Lamo vprašali, kaj ga najbolj preseneča, je odgovoril "Človek"."Ker žrtvuje svoje zdravje, da bi zaslužil denar.
Potem žrtvuje denar, da bi spet dobil svoje zdravje. In potem je tako zaskrbljen za prihodnost, da ne uživa sedanjosti;
rezultat tega je, da ne živi v sedanjosti ali prihodnosti; živi, kot da nikoli ne bo umrl
in potem umre, ne da bi kdaj zares živel."

EKOLOŠKA TRGOVINA- Vaš zaveznik na poti do zdravjaIzgubljeni svet…

Dejstvo je, da smo v zadnjem stoletju na planetu Zemlja priča velikim spremembam. Drastično se je spremenil stil življenja, miselnost, delovanje, prehrana in s tem tudi narava in obseg dejavnikov, ki ogrožajo zdravje današnjega človeka. Našim otrokom zapuščamo bistveno drugačen svet, kot smo ga prejeli od svojih prednikov.
Nekoč, ko so se ljudje znali obračati k naravi, so zgolj z njeno pomočjo reševali večino zdravstvenih problemov. Napredek znanosti, tekma s časom in denarjem ter ločevanje človeka od narave, so naredili svoje in danes so posledice vidne na vseh področjih življenja in sveta. Pozabili smo, kdo smo, od kod prihajamo in kam gremo. Neiskrenost, laž, slepila in pomanjkanje resnice, nas vedno znova razočarajo in rušijo našo naravno harmonijo.

Vrnitev k naravi…
Človek se danes ne zaveda lastne sposobnosti samozdravljenja, čeprav so naravne sposobnosti telesa edino, kar človeka zares zdravi. Svojemu imunskemu sistemu in lastnim občutkom vse manj zaupamo… Čas je, da se človek vrne k naravi, iz katere izvira tudi sam. Narava se ohranja sama in ohranja tudi človeka na vseh ravneh. Čas je, da se zbudimo in povežemo med seboj – za naše zdravje in naš planet.

Drugačna trgovina…
Ekipo Ekološke trgovine sestavljamo ljudje, ki s svojim znanjem, predanostjo in pripravljenostjo pomagamo ljudem v stiski. Naša vizija je ljudem ponuditi nekaj več, nekaj, kar človeka obravnava celostno, predvsem pa temelji na pogovarjanju in poslušanju. Naša nesebična skrb je tisto, v čemer smo drugačni.
Spodbujamo samoizobraževanje na področju zdravja, življenje v skladu z naravnimi načeli, krepitev zdravega duha, zaupanje v lasten imunski sistem in uživanje zdrave, bogate hrane, obenem pa želimo ustvariti tudi pošteno in drugačno trgovino, ki ne sloni na cenenih proizvodih in zaslužku, temveč izključno na našem največjem bogastvu – zdravju.