Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam
POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko zagotavljate kakovost vaših izdelkov?

Naš osnovni namen je, da strankam zagotovimo najbolj kakovostne izdelke na tržišču. S tem namenom smo se odločili, da vse izdelke v naši trgovini tudi radiestezijsko pregledamo. Tako imamo v našem naboru le izdelke, ki imajo podlagi omenjenih meritev, visok energijski potencial.

Ali so izjave uporabnikov vaših izdelkov, ki so navedene na spletni, resnične?

Da, izjave uporabnikov so popolnoma resnične. Vse izjave imamo podpisane in shranjene tudi v naši trgovini in so na voljo strankam na vpogled.

Kako lahko postanem član vaše trgovine?

Želene izdelke dodate v košarico in kliknete gumb »Potrdi in nadaljuj na blagajno!«. V obrazec na levi strani, vpišite svoje podatke in kliknite gumb »Oddaj naročilo!«. Z uspešno zaključenim opisanim postopkom, postanete član naše trgovine. Članstvo lahko prIDobite tudi osebno v trgovini ali preko telefonske številke 04 777 0 444.

Kako lahko naročim izdelek?

Izdelek dodate v košarico. Če želite več kosov določenega izdelka, v okvirčku popravite številko 1 na želeno številko in pritisnite na gumbek desno od okvirčka (dve zeleni puščici v krogu). V primeru, da želite dodati še kak izdelek, pritisnite gumb »Nazaj na nakupe!«. Če želite zaključiti z nakupom, pritisnite gumb »Potrdi in nadaljuj na blagajno!« V primeru, da še niste član naše trgovine ali ste pozabili člansko kodo, vpišite podatke v obrazec na levi in izberite način plačila. V nasprotnem primeru vpišite člansko kodo. S pritiskom na gumb »Oddaj naročilo!« je nakup potrjen.

Kakšni so možni načini plačila?

Plačate lahko po povzetju ob dostavi paketa, preko tekočega računa ali PayPal sistema.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

V kolikor je vrednost nakupa do 58 €, je strošek pošiljanja 3,5 €. Ob nakupu nad  58 € je  poštnina brezplačna. V primeru, da želite dostavo s Pošto Slovenije, pošta zaračuna še cca. 1,05 € provizije (načeloma za dostavo poskrbi dostavna služba, ki ne obračuna nikakršne provizije).

Koliko dni preteče od naročila do prejema paketa?

Dobavni rok je od 1 do 7 dni, kot prvi dan se šteje dan po plačilu predračuna oz. uspešno oddanega naročila.

Ja možen tudi osebni prevzem?

Seveda, izdelke lahko prevzamete v našem skladišču v Ljubljani.