Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam

Kokosovo ekstra deviško hladno stiskano Bio olje Herbana 350ml
Količina: 350 ml
Članska cena: 11,00 EUR
Z nakupom se bo v vaš Eko Šparovček shranilo 0,33 EUR .
Artikla trenutno ni na zalogi.
Želite dobiti obvestilo, ko bo artikel ponovno na zalogi? Kliknite tukaj.
Ste že preizkusili izdelek?
Povejte nam svoje mnenje.

KOKOSOVO OLJE je zelo široko uporabljeno v kulinariki saj vsebuje t.i. zdrave maščobe. Prav tako je vsestransko uporabno za nego telesa in las, odlično vlažilo za telo, nega za obraz ali balzam za lase. Kokosovo olje se dobro vpija v kožo in ji vrača prožnost, jo krepi, navlaži in neguje ter spodbuja njeno obnovo. Pri negi las deluje regenerativno ter jih naredi mehkejše in prožnejše ter obnavlja poškodovane lasne konice.

Kokosovo olje je zelo prijetnega sveže sladkega vonja značilnega za plodove kokosa. Olje je 100 % naravno, pridelano iz plodov kokosa in ne vsebuje topil ali drugih dodatkov.

Kulinarična uporaba: 

Olje lahko dodajamo k omakam, namazom, sladicam in v smoothieje. Zelo primerno je tudi za peko, cvrtje ali kuhanje, saj je zelo stabilno pri visokih temperaturah.

Kozmetična uporaba: 

Olje (maslo) v velikosti čajne žličke najprej malo razopite v rokah, saj je do 24°C kokosovo olje v snežno beli trdni obliki. Nato ga nanesite na kožo, kjer se bo v stiku s kožo spremenil v tekoče zlato olje. S krožnimi gibi olje enakomerno vtirajte v kožo oz. masirajte. Uporabljate ga kot za hranilno nego telesa in las. Po potrebi mu lahko dodate tudi priljubljena eterična olja. 

 


SORODNI IZDELKI
Konopljino Bio olje 500ml
20.44 €
Kokosovo ekstra deviško hladno stiskano Bio olje Herbana 350ml
11.00 €
Kakavovo Bio maslo Herbana 200g
10.00 €
Laneno BIO olje 250ml (- 12.00 %)
7.19 6.33 €